Búcsújárós-vurstli a Műjégpályán, mert ez kell a népnek, ugye?

Az írásomat azért adom közre, hogy senkinek ne legyen kételye: az Oktoberfest-Budapestnek elnevezett rendezvény nem a sörről szólt. Arról szólt, hogy megveszed a napi-heti-viiip! belépőjegyet, arról, hogy a sörfőző- egyéb árusító cégeknek borsos faház bérlést és eladás utáni jutalékot kell fizetnie.

WIN_20141012_203652.JPG                                                              Vasárnap 20,30 levegős padsorok vendég alig

 

Akár nem is érdekelhetne a történet ha nem a kisipari sörfőzdék hátán akart volna felmászni a fesztivál, mert egyedül még erre a tragikomikus szintre is képtelen lett volna eljutni. Eddig a Főzdefeszt zárta le az éves fesztivál szezont, most a főzdék arra jutottak, hogy elmennek a Műjégre kitolják az évadot még pár nappal, eladnak a nagyközönségnek jó pár hordóval, de nagy hanyattesés lett a vége.

 

A  szokásos önfényezős videómat akartam elkészíteni amikor belefutotam ebbe a hölgybe akinek határozott elklpzelése van, hogy milyen egy Oktoberfest.

 

Te mit kaptál cserébe?

Én „un. sztárokat” valamint balkáni életérzést. Nem éreztem jól magam, nem volt fesztivál hangulatom. A sörökről most nem akarok most írni, mert közük nem volt a helyszínhez. Nem róluk szólt a dolog, hanem a lehúzásról.

WIN_20141012_200111[22-20-41]sssss.JPG

 

 

 

 

Póni, körhinta, vurstli
   

 

 

Események időrendben:

A Csütörtök délelőtti 10 órás nyitás 14 órára módosult, úgy, hogy nem volt tájékoztatás, hogy 'kapd be a hátam, ez van bocs'. Pénteken 10 órás nyitás reménytelenül eredménytelen volt, 14 óráig pangás. Este fél hatkor távoztam, akkor kezdődött valami lézengés. Szombatról a kisüzemi sörösök azt mondták, hogy este volt forgalom, a w1 (3).JPGtömeg Nagyferóra összegyűlt de nem igazán a várakozásaiknak megfelelően alakult a dolog. Vasárnap 16 és 17 között érkeztem, az év főzdéjének kikiáltott sörfőzde standján azt az infót kaptam, hogy a nyitástól érkezésemig nem adott el 15 korsónál többet!

A hibákat lehetne hosszasan sorolni, de a fontosabbak. Belépődíj. Az emberek nem kevés pénzt fizettek a belépődíjért: 1.990 Ft-os napijegy, amiből csak kapásból mondom, hogy két korsónyi csapolt nagyon jó „az év sörét” lehetett volna kapni. A nagyszabású rendezvényeket azt gondolnánk profik szervezik. A Városligetben a négy napban két-három fesztiválra való tömeg volt jelen, csak meg kellett volna őket szólítani valahogyan. Termék, ár, érték, kedvezmény. Csak valahogy a hívószavak nem voltak artikulálva.

Aki sokat markol keveset fog vagy a sűrű fillér és ritka forint esete a legkézenfekvőbb dolog ami eszébe juthatott volna a szervezőnek.

 

 

 
Gumicsizma, euroraklap, hangerő és bikás pult

                                                                                                   

 

WIN_20141013_134117 (3).JPG
Nem akarom ragozni tovább, ilyen pocsék fesztivál nem kell. Pont. Nem és nem látom értelmét, hogy jövőre jobb lesz, szebb lesz, nagyobb lesz. Nem hiszem el. Ezt az eseményt egyszerűen ne jelöld be a naptáradba. A blog nem ajánlja.