Indoor IV. a téli sörkarnevál

indoor_2019_fb_cover_828x315.png

A folyékony kenyér nagy ünnepét rendezik ismét - a Serfőzővel közös szervezésben - a Gellért Szállóban február 15-16-17-én. A legnagyobb téli sörkarneválon, az immár negyedik alkalommal jelentkező Indoor Sörfesztiválon idén is egy belépőjegy áráért korlátlanul kóstolhatjuk a csapra vert hazai és külhoni söröket.

12716038_1754238551473705_4108000999123330498_o_1.jpgVendégország: Cehország volt. Fotó: Indoor I. (2016), 

A KSN Blog javaslata: Mit tegyél, hogy  teljesen jól érezd magad?

Érdemes korábban érkezni, pl. nyitáskor, mert este nyolc óra után mozdulni alig lehet a tömegben. Lazán el lehet tölteni akár nyólc órát is INDOORilag. A blog két főmunkatársa :D igen jókedvűen hagyta el a fesztivál helyszínét, majd rekordot döntve még afterezett egyet. Ez nem varázslat, csupán egy korty VIZET!!! igyál két sör között!

foto_horvath_peter_gyula_1.jpgJó sörök, jó társaság. Fotó: Indoor I. (2016)

Az esemény varázsa, a hely, a jó sörök és no persze a KORLÁTLAN kóstolás. A kultúrált alkoholfogyasztás jegyében, ha csak 1-1,5* deci kóstolókat iszol a felvezetőben ígért 100 féle sörből, az bizony testvérek között is minimum 10-15 liter és ez nemcsak egyszerű láger söröket jelent.  * A kóstoló mennyiség nálunk valóban kóstoló mennyiség, azaz 1-2 dl körül csapolnak majd neked a kiállítók.

surface2_win_20170218_172541_jpg_allo.png Ide most bemegyünk!  Fotó: KSN blog, Indoor II. (2017)

A tavalyi évben bevezették -nagyon helyesen, a hely adottságait kihasználva a személyzet folyamatosan biztosította a folyosókon adott pontokon - a mosott, tiszta poharakat, így nem kell a mosdóban vacakolni ezzel.

surface2_win_20170218_173832.JPG

 

 Az eseményről:

Csak az önmérséklet korlátozhatja a vendégeinek sörfogyasztását február harmadik hétvégéjén, a sörbarátok éves nagy téli sör-dzsemboriján, az Indoor Sörfesztiválon, ahol mintegy 100 féle sör kerül majd csapra.                Fotó: KSN blog, Indoor II. (2017)

 

Fotó: KSN blog, Indoor II. (2017)

Pénteken és szombaton – 16-24 óra között – bemutatkoznak majd különböző kis- és nagyüzemi sörök, hazai, valamint cseh, német, angol, belga italok és egyéb sörkülönlegességek. A magyar mikro és kraft sörfőzdék közül számos úttörő képviselteti magát söreivel: csapra veri söreit a Fehér Nyúl Sörfőzde, a Zip’s, a Karl Microbrewery, a Harapunk Sörfőzde, az Uradalmi Sörmanufaktúra és a Beertok Sörfőzde. A nemzetközi kis- és nagyüzemi tengelyt a Mazák, a Permon, a Guinness, a Litovel és a Gallica képviselteti, a teljesség igénye nélkül. És ha ez nem volna elég, pálinkákat és sörpárlatokat is megfuttathatunk a nyelvünkön – mindenki saját felelősségére. Az italok mellé finom falatok is dukálnak, ezeket a gasztrokiállítók köre biztosítja majd a fesztivál alatt.

Indul a sörkarnevál, korlátlan sörfogyasztással 

Kultúrtörténeti adalékokkal immár a hagyományok jegyében, Katona Csaba, az MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézet történésze szolgál, illetve tart sörivó versenyeket. A Monarchia fürdőéletéről, illetve Budapest 1919 elejei eseményeiről tudhatunk meg tőle érdekesebbnél érdekesebb hol izgalmas, hol pajzán, hol meglepő részleteket.

 

Nincs sörfesztivál a Gellértben különleges sörvacsora nélkül. A IV. Indoor Sörfesztivál sörvacsorája, a Gellért Sörözőben készülő Giorgio sörvacsora idén szenzációs kooprodukcióban készül Lutz Lajos (Pierrot, Head Chef) és Vona Róbert (Gellért Söröző, Chef) (s)örömfőzésével, akik közösen álmodták meg és közösen is készítik el a gourmet fogásokat. A sörös alkotások és a hozzájuk kínált sörök különleges gasztroélményt ígérnek a Giorgio sörvacsorán, melynek névadója Szent Gellért, akinek eredeti neve Giorgio Sagredo volt, és akiről a ház egyedi címkés kézműves sörét nevezték el.

 kancso_1.gif

Vasárnap pedig a már szokásos Sunday brunch, ezúttal Gerardo Sörbrunch „művésznéven” csalogatja a gasztrokalandorokat a Gellért Panoráma éttermébe. A IV. Indoor Sörfesztivál záróakkordjaként korlátlan étel-, italfogyasztás és a fesztivál legjobb sörei várják a gourmandokat. A menüsort Müncz Gábor, a Gellért konyhafőnöke sörökhöz passzoló ételekből állította össze a Gerardo Sörbrunch-ra, melynek névadója szintén Szent Gellért, akinek korábbi neve Gerardo Sagredo volt, és aki a ház egyedi címkés, prémium kategóriás kézműves sörének adta a nevét.

 

Belépő az Indoor Sörfesztiválra elővételben: 5.490 Ft, a helyszínen: 6.490 Ft. Giorgio Sörvacsorára 9.990 Ft, mely tartalmazza az 5-fogásos gourmet vacsorát sörsorral, és a belépőt a sörfesztiválra korlátlan sörkóstolással. A vasárnapi Gerardo Sörbrunch pedig 9.400 Ft, gyermekjegy (3 és 12 év között) 4.700 Ft.

 Játék! Játék!  Játék!  Játék!

  

belépés itt a NYEREMÉNYJÁTÉKBA!

red-arrow-segmentspoint-up_orig_gif_lefele.gif

Játsz a KSN bloggal és NYERJ két darab FREE belépőt péntekre vagy szombatra. A játék helye: a KSN blog Facebook oldalán! (Nyeremény: 2 db ingyenes elővételi napijegy Február 15.-re vagy 16.-ra) A játék zárása: Február:12. 20. óra.
Sorsolás: 21 óra. Nyertesek kiértesítése messenger üzenetben.

 

További infók: indoorsorfeszt.hu
Facebook event: https://www.facebook.com/events/2078166965608752/
Danubius Hotel Gellért