Bazinga! Az Új Zélandi subhopper terminátor

New Zealand Double New England IPA

#Hopfanatic #Bazinga!

Nos a KSN blog jómédiamunkásmódjára szépen felvette a felvételt, majd meglapogattuk egymás hátát Tomival és mentünk sört kóstolni. Mégis nagy meglepetésemre a Bazinga! nem azokat a Kiss Tomi féle megszokott brutál amerikai komlókat adta amit eddig megszokhattunk, hanem egy sokkal lágyabb, a videóban pontosan és jól megfogalmazott ízeket, aromákat találunk. Ezért is kell megnézni a videót, hogy miről is van szó! :)

Hát ezért írom, mert a sörnek semmi baja nincsen, csak egyszerűen más eljárással és alapanyagokkal készült mint eddig. A felvétel a KEG-ben történt. Ezért van mindenkin focimez :)


A csapon lévő Hopfanatic sörök (KEG):

• 12 5.5% New England Milkshake IPA (új recept)
• Bazinga! 8% New Zealand Double New England IPA
Kóstoltuk, kicsit vizes, de mindenképpen gyümölcsös, édeskés-citrusos, mandarinszerű alig keserűvel,
hát ez nem a Duke of Budapest.
• Irish Breakfast 4.5% Irish Dry Stout Nitro
Kóstoltuk! kicsit savanykás, kicsit vizes és nagyon nagyon KÁVÉS!!!
• Juicy Hops Series AMARILLO 6% Single Hopped Juicy IPA
• Nohoplimit 8.5% Double IPA
• White Hops 6% Hoppy Bavarian Wheat
• A.P.A. 4.5% American Pale Ale
• White Noise 6% Wheat IPA
• Oatcake Juice 6% Oatmeal IPA 
Kóstoltuk! Szűretlen nagyon finom, kicsit édeskés és éreztem, hogy van benne anyag. Ez már inkább hasonlított a régebbi Hopfanatic főzetekhez. Az este legjobb söre.

 

Akkor most jöjjön az official Bazinga!
Az idei évet, három új sörrel indítja a Hopfanatic, és visszatér 12 megújult recepttel. Az új sörök első szereplője egy New Zealand Double New England IPA a Bazinga! Ez annyit jelent, hogy literenként 23 gramm új- zélandi komlót tettek egy 8%-os New England alapra. Ezek a komlók a Wai-Iti, Kohatu és Nelson Sauvin. Eredménye egy szuperkrémes hazy, juicy, IPA, hihetetlen komlókarakterisztikával.
"Büszkék vagyunk erre a főzetre, egyöntetűen a banda kedvence lett."
Országos bemutató keretében február 7.-én kerül csapra. Sörözők listája hamarosan.

 

 

belépés itt a NYEREMÉNYJÁTÉKBA!

Játsz a KSN bloggal és NYERJ két darab FREE belépőt az INDOOR IV-re. A játék helye: a KSN blog Facebook oldalán! (Nyeremény: 2 db ingyenes elővételi napijegy Február 15.-re vagy 16.-ra) A játék zárása: Február:12. 20. óra.
Sorsolás: 21 óra. Nyertesek kiértesítése messenger üzenetben.

*Kedves Olvasó! A facebook nem támogat bennünket. Neked meg csak egy kattintás a Követés gombra. Így értesülni fogsz legújabb cikkünkről. Köszönjük!